Novi Sad
05.05.2015.
08:46 > 09:20
Univerzitet u Novom Sadu i Grad Novi Sad raspisali su konkurs za univerzitetski program profesionalne prakse za 2015. godinu koji će se realizovati u gradskim upravama i službama, javnim komunalnim preduzećima, ustanovama i organizacijama čiji je osnivač Grad Novi Sad.
  • edukovanje

    05.05.2015 13:43
    omladine
    Ima li veceg ponizenja za mladog coveka koji vredno uci, ulaze svoj rad i trud od toga da ga edukuju razni bokani, jelici i ostala nesposobna bratija sa kupljenim diplomama?
    Omladino, na levo krug, pravac selo i naucite nesto od vrednih i postenih domacina.
    Ove ostavite njihovim vodjama i velikom vozdu da se uruse sami od sebe kad entropija gluposti dostigne kriticnu masu.
  • Miloš NS

    05.05.2015 13:06
    Nešto mi nije jasno
    Uobičajeno radno vreme jeste 40 sati nedeljno, a ovim studentima se određuje 25 sati nedeljno, što je 5 sati dnevno! To je previše i mislim da bi sasvim dovoljno bilo da rade po 3 sata po 3 dana u nedelji. Prosto, reč je o studentima i njihov primarni zadatak je učenje i ne znam kako če imati vremena za sve ovo. Ukoliko bi išli kao što sam predložio po 3 sata 3 dana nedeljno, onda bi im ostajalo sasvim dovoljno vremena, a opet bili bi i prisutni u firmi i stekli bi neki uvid i shvatili sistem. Isto tako, zašto se sve svodi samo na studente, zašto se ne bi dala mogućnost svršenim studentima koji ne rade i na birou su da volontiraju i da time barem steknu neka znanja, pa kada konkurišu za neke poslove da mogu reći da su upućeni. Mi često dolazimo u apsurdnu situaciju da sa 25-26 godina kako završiš fax tražiš posao i da te pitaju za radno iskustvo i ti im kažeš pa ljudi ja sam pravo sa fakulteta...oni kao pa ne znam tražimo nekog sa iskustvom..onda ti ne radiš..pa dođeš opet na konkurs neki sa 28 god, a oni kažu pa mator si da budeš pripravnik, bez iskustva u struci....
  • mrva

    05.05.2015 09:48
    pohrlite studenti, da savladate prakticno gradivo podmicivanja, uvlacenja, partijskog slihtanja i neradnistva, da znate kako da nastavite lozu.

    naslov ovog teksta je vec sam po sebi apsurdan i smesan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna